Inna!
+2
MymyTheBest
aliadin
6 participanți
Sun is Up :: Pentru Utilizatori :: Barfe
Pagina 1 din 1
Inna!
Daca forumul se numeste ''sun is up''.M-am gandit sa facem un topic despre autoarea melodiei
INNA, noul fenomen de pe scena muzicii dance, a cucerit deja cluburile din Europa si Orientul Mijlociu si este pregatita pentru faima mondiala.
INNA (pe numele sau real Alexandra), la doar 24 de ani se afla deja la cea de-a doua formula muzicala. Originara de pe Malul Marii Negre, ea s-a orientat de mica spre cariera muzicala, luand lectii de canto de la frageda varsta de 8 ani.
Catre sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu cei doi producatori de la Play&Win, fapt ce a rezultat in lansarea primului sau single, “HOT”. Intr-o perioada de doar cateva luni, INNA a devenit un succes fara precedent. “HOT” a ajuns in varful topurilor la scurt timp de la lansare.
Traversand curand granitele muzicale, single-ul a devenit o vedeta a radiourilor din Rusia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia si Olanda. Astfel povestea a continuat – toate singleurile lansate, “LOVE”, “DEJA-VU”, “AMAZING”, “SUN IS UP” au devenit hituri iar INNA a fost rasplatita cu cele mai prestigioase premii internationale.
Ingenua dar sexy, cu o voce puternica si ritmuri pozitive, INNA este o poveste de succes captivanta, mereu pregatita sa surprinda.
Melodii:
-10 minutes
-amazing
-deja vu
-love
-hot
-sun is up
-senoritas
INNA, noul fenomen de pe scena muzicii dance, a cucerit deja cluburile din Europa si Orientul Mijlociu si este pregatita pentru faima mondiala.
INNA (pe numele sau real Alexandra), la doar 24 de ani se afla deja la cea de-a doua formula muzicala. Originara de pe Malul Marii Negre, ea s-a orientat de mica spre cariera muzicala, luand lectii de canto de la frageda varsta de 8 ani.
Catre sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu cei doi producatori de la Play&Win, fapt ce a rezultat in lansarea primului sau single, “HOT”. Intr-o perioada de doar cateva luni, INNA a devenit un succes fara precedent. “HOT” a ajuns in varful topurilor la scurt timp de la lansare.
Traversand curand granitele muzicale, single-ul a devenit o vedeta a radiourilor din Rusia, Polonia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia si Olanda. Astfel povestea a continuat – toate singleurile lansate, “LOVE”, “DEJA-VU”, “AMAZING”, “SUN IS UP” au devenit hituri iar INNA a fost rasplatita cu cele mai prestigioase premii internationale.
Ingenua dar sexy, cu o voce puternica si ritmuri pozitive, INNA este o poveste de succes captivanta, mereu pregatita sa surprinda.
Melodii:
-10 minutes
-amazing
-deja vu
-love
-hot
-sun is up
-senoritas
Ultima editare efectuata de catre aliadin in Dum Ian 16, 2011 10:05 am, editata de 1 ori
aliadin- Membru
Data de inscriere : 15/01/2011
Localizare : Baia Mare
Re: Inna!
Bunaa !
Inna is the best ! Deci looove
Inna is the best ! Deci looove
MymyTheBest- Administrator
Varsta : 36
Localizare : Alba Iulia
Lojik` !
INNA E A MEA deci...
a ta pt ce...poate ii ce ma gandesc eu :>
aliadin- Membru
Mai aliadin.. ....Foarte frumoasa..si scumpa Inna
Melodiile ce imi plac : SUN IS UP ....10 MINUTES...mai multe :p Hai sa nu mai facem off-topic..sa ne rezumam la comentat :p
Melodiile ce imi plac : SUN IS UP ....10 MINUTES...mai multe :p Hai sa nu mai facem off-topic..sa ne rezumam la comentat :p
ok..mai bine posteaza si tu ceva informatii despre ea
aliadin- Membru
Cea mai noua stire !
Inna a fost desemnata castigatoare si la European Border Breakers Awards 2010, un premiu acordat artistilor ce au reusit sa devina celebri si in afara granitelor tarii lor de origine.
Iata care au fost castigatorii:
Saint Lu (Austria)
Stromae (Belgia)
Aura Dione (Danemarca)
ZAZ (Frana)
The Baseballs (Germania)
Caro Emerald (arile de Jos)
Donkeyboy (Norvegia)
Inna (Romania)
Miike Snow (Suedia)
Mumford & Sons (Regatul Unit)
Inna a fost desemnata castigatoare si la European Border Breakers Awards 2010, un premiu acordat artistilor ce au reusit sa devina celebri si in afara granitelor tarii lor de origine.
Iata care au fost castigatorii:
Saint Lu (Austria)
Stromae (Belgia)
Aura Dione (Danemarca)
ZAZ (Frana)
The Baseballs (Germania)
Caro Emerald (arile de Jos)
Donkeyboy (Norvegia)
Inna (Romania)
Miike Snow (Suedia)
Mumford & Sons (Regatul Unit)
I am the Club RockerAllexuts a scris:Melodie nouaa, Club Rocker !!
Cocyka- Membru Nou
Data de inscriere : 14/07/2011
Inna:X:X:X
imi place mult
este una dintre cantaretele mele preferate
imi place mult
este una dintre cantaretele mele preferate
Nadya- Membru Nou
Data de inscriere : 26/07/2011
Ador melodia Club Rocker :X.